NORSK FÖRETAGSGRUPP ETABLERAT 1919 - OMSÄTTNING CA 900 MILJONER MED KONTOR I 5 LÄNDER.
Plamek AS är ett företag i Rubb Industries.

Hallmaker Group är en av Norges ledande leverantörer av byggnadslösningar från stålbyggnader till skräddarsydda dukhallar. Koncernen erbjuder även uthyrnings- och byggnadstjänster. Företaget har kontor i Norge, Sverige, Polen, Storbritannien och USA.

 

Vi anpassar och utvecklar löpande våra fem kärnverksamheter och expanderar vårt sortiment av innovativa konstruktioner och tillhörande produkter och tjänster. I vår koncern ingår bland andra Rubb Building Systems (specialistföretag inom dukhallar i Norge, Storbritannien, USA, Sverige och Polen), Hallmaker AS stålbyggnadslösningar, RentHall (uthyrning), Plamek Building Services (konstruktion och underhåll) samt Arqdesign (balkonglösningar).

 

Inom Hallmaker Group är Rubb en välkänd globalt ledande aktör inom dukhallsbranschen. Hallmaker AS tillverkar stålhallar och erbjuder helt nyckelfärdiga projekt. RentHall erbjuder konkurrenskraftiga lösningar inom uthyrning, medan Plamek erbjuder byggnads-, service- och eftermarknadslösningar. Arqdesign är specialiserade på måttanpassade lösningar för balkonger och inglasningar. Hallmaker är en av världens ledande tillverkare av miljövänliga modulhallar och dukhallar. Företaget är också marknadsledande inom uthyrning i segmentet.

 

Vår historia sträcker sig nästan 100 år tillbaka i tiden och vi strävar efter att föra vidare vår tradition att leverera högklassiga produkter och tjänster präglade av vår erfarenhet, vår kompetens och våra lösningar.

 

Samtidigt arbetar vi kontinuerligt med att utveckla och implementera den senaste tekniken för att kunna leverera optimala produkter till våra kunder. Vi samarbetar med experter och arkitekter vilket bland annat har lett till en nominering från Norsk Design. Vi är även välkända leverantörer till Oslo hamn, Norwegians flyghangarer på Gardemoen, Segelhallen för Oslo Pensionsförsäkring, Ericssonhallen i Borås, och mycket mer. Kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa just er idag.

 

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN:


STÅLHALLAR

DUKHALLAR

SERVICEORGANISATION

UTHYRNING

BALKONG & INGLASNING